in English |

Yhteystiedot

info[at]tavinsulka.com
0400 899 280

Palveluajat

Melontakausi on koko avovesikausi, jopa huhtikuusta marraskuuhun asti.

Olemme auki kesä-, heinä-, elokuussa joka päivä klo 10-18, ja muulloin sopimuksen mukaan.

Melontavarusteiden kauppa on auki internetissä 24/7/365.

Ohjelma valikoima

Tourujoki

Kalasaari

Savutuvan Apaja

Lammassaari

Palstonvuori

Korpilahti-JKL

Isojärven kansallispuisto

Pohjoinen reitti (Kyyjärvi-Saarijärvi-Laukaa-JKL)

Koillinen reitti (Konnevesi-Laukaa-JKL)

UNESCO-reitti (Petäjävesi-Jämsä-JKL)

Ivalojoki

Keiteleen reitti

Koskimelonta

Kanoottipoolo

Retki Unkarissa

Retkiemme yleisiä ehtoja

Oikealla olevasta listasta löytyy kiinnostavia ja kauniita melontareittejä Keski-Suomessa ja Lapissa. Melontaretkelle lähtiessä kannattaa varata riittävästi aikaa, jotta voi nauttia kiireettömästä olosta luonnon helmassa. Melonnan voi myös mainiosti yhdistää muihin ulkoilma-aktiviteetteihin. Jos tulet kauempaa, ennen retkiä ja sen jälkeen voit viettää yötä jossain lähellä olevissa hotelleissa. Retkien lisäksi tarjoamme teille melkein joka arkipäivä jotain ohjattua toimintaa koko kesän ajan. Katso Ajankohtaisia tiedotteita.

Yleiset tiedot

Tarjolla on pari tuntia kestävästä leppoisasta iltaretkestä aina 10-päiväiseen erämaaretkeen asti laaja valikoima retkipaketteja, joita kaikkia voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Patikointi tai pyöräily on oiva lisä melontaretken oheen.

Opastettujen retkien aikana ruokavaliossa painotetaan luonnonantimia: Kalastetaan, sienestetään, marjastetaan. Ruokaa otamme retkille toki runsaasti mukaan, jottei huononkaan kalaonnen yllättäessä tarvitsisi syödä ei-oo:ta. Tarjolla on yleensä perinteistä suomalaista ruokaa.

Osallistujilta toivomme aktiivista osallistumista sekä vesillä että rannalla. Rantauduttaessa pitää perustaa leiri, hakata puita, laittaa nuotio pystyyn, kantaa vettä, jne. Työt sujuvat hyvällä asenteella nopeasti ja vaivattomasti.

Rantautumisen yhteydessä tyhjennetään kanootit ja kajakit ja nostetaan ne pois vesiltä, jottei aallokko hinkkaisi niitä pohjaa vasten eikä tuuli veisi mukanaan.

Tavinsulka on tehnyt sopimuksen Metsähallituksen kanssa kestävän luontomatkailun periaatteiden kunnioittamisesta. Toivomme, että myös sinä kunnioitat niitä!

Pyrimme jättämään luontoon mahdollisimman vähän jälkiä. Roskat kuljetetaan mukana, myös paikoilta joissa jätehuolto toimii.

Hinnoittelu

Retkipakettien hinnat riippuvat monesta tekijästä. Opastettu retki on aina kalliimpi kuin omatoiminen. Kuljetustarpeet kannattaa myös muistaa, esimerkiksi silloin kun olet tekemässä yhdensuuntaista retkeä. Koskiretkien yhteydessä sekä kaluston kuluminen että oppaille asetetut työvaatimukset ovat suurempia, joten nämä myös osaltaan heijastuvat hintaan. Kerro toiveesi mahdollisimman tarkasti ja teemme sinulle räätälöidyn paketin ja sille hintatarjouksen.

Majoitus teltassa tapahtuu jokamiehen oikeuksilla. "Jokamiehen velvollisuudet" mielessä pitäen majoituspaikan valinta on periaatteessa vapaata. Laavujen, saunojen ja yöpymispaikkojen ylläpito ei kuitenkaan ole ilmaista, joten niistä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hintoihin.