in English |

Yhteystiedot

info[at]tavinsulka.com
0400 899 280

Palveluajat

Melontakausi on koko avovesikausi, jopa huhtikuusta marraskuuhun asti.

Olemme auki kesä-, heinä-, elokuussa joka päivä klo 10-18, ja muulloin sopimuksen mukaan.

Melontavarusteiden kauppa on auki internetissä 24/7/365.

Tavaratalo

Melat

Vaatetus

Kajakit ja kanootit

Aurinkolasit

Tervetuloa kauppaan!

Tavinsulan käyttämät melontavarusteet ovat tarkoin valikoitujen valmistajien tuottamia. Luotamme heihin. Suomessa Tavinsulka toimii myös näiden tuotteiden maahantuojana. Jos olet kiinnostunut ostamaan jotakin, ota yhteyttä palvelukeskukseemme tai tee tilaus netin kautta. Lisää tietoa tuotteista saat klikkaamalla otsikkoita tai linkkejä sivun oikeassa laidassa. Sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät 23% ALV:a. Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu.

Melat

Melavalikoimamme perustuu Kajner:n mallistoon, josta löytyy retki- ja kilpamelat niin järvelle, joelle kuin merelle, jopa pelikentille. Ne eivät ole markkinoiden halvimpia, mutta varmasti nautit paremmin melonnasta.

Vaatetus

Artistic Sportswear on yksi johtavista urheiluasusteiden valmistajista ja tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset pukeutuaksesi asianmukaisesti vesille.

Kajakit ja kanootit

Tavinsulka valmistaa ICF:n kehitysohjelman avulla pujottelukajakin ja intiaanikanootin omasta suunnittelupöydästä vapaa-aika- ja harrastekäyttöön. Lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima KAPE,ja Hódy Sport -tehtaiden kilpa-, harraste- ja retkikalustoa.

Aurinkolasit

Seaspecs aurinkolasit on suunniteltu vaativaan käyttöön. Ne antavat 100% UVA- ja UVB-suojan. Niskahihna pitää lasit varmasti paikoillaan. Kaiken lisäksi ne kelluvat, joten lasit eivät enää huku!